Thursday, May 19, 2011

DIALOGUES exhibition of MKnu (KASKA) @ Red Fish Factory

Dialogues
thought | monologue | dialogue

Opening zaterdag 28 mei
Surprise act om 16 uur

28-29 mei – 4-5 juni 2011  van 12-18 uur



Deelnemende kunstenaars:

Ann De Keersmaecker, Marc Godon, Anneleen Hendrickx, Richard Janssens, Stéphanie
Lacocque, Anja Oeyen, Regina van Eijden, Sanne Van Ginneken, Christel Van Raemdonck, David Vandepitte, Ester Vannuten, Annemie Vingerhoets, Daniel Welleman, Ann Willemen.

Dialogues is een groepstentoonstelling van de studenten van het atelier MKNU (Monumentale Kunsten Nu) van de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen (KASKA dko). “Dialogues” tracht dialogen aan te gaan met andere kunstenaars, de omliggende buurt , de anderen, de stad, enzovoort. Voor elke deelnemer van dit project zal de concrete invulling van het thema “Dialogues” verschillend zijn, en vooral aansluiten bij zijn of haar persoonlijke leefwereld.

Deze tentoonstelling vindt plaats het laatste weekend van mei en het eerste weekend van juni 2011 in de Red Fish Factory, Helmstraat 139, Antwerpen.


















MKNU: is de avondopleiding Monumentale Kunsten NU (MKNU) aan het deeltijds kunstonderwijs (dko) aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (KASKA). Dit atelier is een soort laboratorium waar niet gewerkt wordt met een vooropgesteld medium, maar waar het medium het gevolg is van een zoeken naar een beeldtaal. Het uiteindelijke werk kan daarom ook vele vormen aannemen, van conceptuele kunst tot installatiekunst, tweedimensionaal, sculpturaal, performance, werken met licht, geluid, tijd, enz.

No comments: